top of page

Hello World!

De pups ontwikkelen zich razend snel. Bij enkelen zijn de oogjes open gegaan vandaag. In het filmpje zie je dat een pup haar eerste wankele stapjes zet, ze piept een beetje omdat ze net gedronken heeft en eigenlijk wel heel moe is maar eerst moet ze nog even haar grote boodschap kwijt. Na ongeveer 15 seconden zie je dat ze haar rug kromt, dat is het moment dat ze zelfstandig haar ontlasting loost. (voorheen stimuleerde Ziva dat door de buikjes te likken, dus dit is ook een flinke stap in de ontwikkeling van de pups) Vervolgens kruipt het pupje verder om een geschikt slaapplaatsje te vinden. Pas als ze echt in slaap valt stopt het piepen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page