top of page

Verhuisd

Deze morgen stond in het teken van schoonmaken en verhuizen. De oudste puppy's hebben hun werpkist verruild voor een ren in de woonkamer en de jongste puppy's wisselden van werpkist.

In de ren staat nu een bak met geperste houtkorrels waar we vanaf vandaag aan de pups leren hun behoeftes te doen. In het filmpje kunt u zien hoe snel de puppy's leren, want deze gaat uit zich zelf op de bak plassen. De jongste puppy's ontwikkelen zich ook razend snel, ze wegen al rond de kilo, mede door de liefdevolle verzorging van grote zus Ziva. Vandaag probeerde al één van de puppy's een beetje te lopen en bij één teefje zie ik al een heel klein stukje van de oogjes open gaan.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page