top of page

342 nageltjes

Wat doe je tijdens een hele hete dag? 342 nageltjes knippen!

Sommige kleintjes vielen erbij in slaap, terwijl de grote pups juist belangstellend kwamen kijken wat ik kwam doen. Tijdens het schoonmaken van de werpkist en het nagels knippen zag ik een pup door het plastic krat heen, die twee voetjes en dat zwarte neusje, ik moest er een foto van maken...

De oudste puppy's eten hun brokjes liever niet geweekt is gebleken. Ze aten mee uit de bak van Ziva, terwijl ze een groot deel van hun "pap" lieten staan. Nou dan weken we de brokjes toch niet meer voor? Leren ze gelijk hun gebitjes te gebruiken. Ons oude teefje Zoë is het moederen ook nog niet verleerd, tijdens het voeden maakt zij de kontjes schoon...

De jongste puppy's zijn nu twee weken oud en ze doen al goed hun best om echt te lopen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page