top of page

moe en voldaan

De jongste puppy's zijn inmiddels drie weken oud, tijd om mama Doris wat te gaan ontlasten en hen wat "vast" voer aan te bieden in de vorm van geweekte brokjes of vleesmousse. De puppy's zijn dol op het eten en kruipen over elkaar heen door de voerbak. Uit voorzorg halen we de deken al weg, maar de kranten en zijzelf zitten behoorlijk onder de smurrie. Eten vinden ze erg lekker, maar het is ook erg vermoeiend. Sommigen vallen in de voerbak in slaap. De oudste puppy's maken er niet meer zo'n bende van, die eten tenslotte al droogvoer. In tegenstelling tot de jongste puppy's, vallen de oudsten niet direct in slaap, maar wordt er nog een tijdje flink gespeeld. Ze dagen elkaar volop uit en verkennen hierbij hun grenzen. Prachtig om te zien hoe sociaal gedrag gevormd wordt.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page