top of page

Druk, druk, druk...

Jullie zullen wel denken waar blijven de up-dates over de puppy's? Vandaag hoop ik wat goed te kunnen maken, maar twee nesten pups hebben is heel veel werk en er komt heel veel bij kijken. Gisteren zijn alle puppy's weer ontwormd en de oudste puppy's zijn gechipt. De jongste puppy's gingen voor het eerst naar buiten en de oudsten maakten kennis met de tuinslang en mochten pootje baden. Mijn vriendin Els legde alles vast op de foto's, super bedankt voor je hulp Els! Trouwens ook onze dochter Myrthe mag wel eens genoemd worden, zij was gisteren morgen al vroeg in de weer met het schoonmaken van de rennen in de woonkamer. Dus Myrthe ook heel veel dank! 's Avonds kwam er bezoek die samen met ons gekeken heeft welke pup er mogelijk bij ons blijft wonen. Helemaal definitief is het nog niet, want als de puppy's uit het jongste nest ook oud genoeg zijn om ze op tafel te laten staan gaan we kijken wie van hen mogelijk onze kennel mag komen versterken.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page