top of page

Het uitvliegen is begonnen

Vandaag zijn Senna en Faya bij hun nieuwe baasjes gaan wonen. De eerste berichten geven aan dat het goed met ze gaat, maar daar hadden wij natuurlijk alle vertrouwen in!

De jongste puppy's hebben vandaag geoefend om op tafel te staan. Eigenlijk zijn ze met hun 5 weken nog veel te jong om er echt iets van te kunnen zeggen, maar we doen dit om over een paar weken te kunnen bepalen welke pup er mogelijk bij ons zal blijven wonen. Dit hebben we bij het oudste nest ook gedaan en het zal dan ook nog spannend worden uit welk nest er een pup gaat blijven. Stiekem ga je je toch hechten aan de pup die langer hier blijft... alhoewel ze op de laatste foto niet echt op haar voordeligst op staat zo met haar kopje tussen de tralies...


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page