top of page

Stamboomhondjes

De twaalf puppy's van Fedor en Doris zijn voorzien van een chip en zijn dus vanaf vandaag echte Golden Retrievers met een heuse stamboom. Na het plaatsen van de chip werd deze gecontroleerd (blauwe kastje) en werd er bij elke pup middels een swab DNA materiaal verzameld afkomstig van hun wangslijmvlies. Dit wordt gedaan om te controleren of de door ons opgegeven ouderdieren daadwerkelijk de ouders van de pups zijn. Dit wordt bevestigd op de stamboom van elke pup.

De reuen heten nu Joy and Devotion's: NO NONSENSE (TURQUOISE), NOBODY BUT ME (ZWART/ROZE), NICE TO MEET YOU (PAARS), NICE GUY (ORANJE), NICKNAME (BLAUW), NEVER GIVE UP (GROEN), NIGHTWATCH (WIT), NEXT ONE (ZWART).

De teefjes dragen de namen: NORMS AND VALUES (ROOD), NO DOUBT ABOUT IT (ROZE),

NOT AVAILABLE (LILA), NATURAL BEAUTY (GROEN)


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page