top of page

Sterretje

Soms gaan dingen anders dan je zou wensen...

Gisterenmiddag ging het laatst geboren reutje zienderogen achteruit. Hij dronk niet meer bij Lotte en voelde slap aan. Langzaam is hij weggegleden in het bijzijn van Lotte, zijn broertjes en zusjes en Gerard en mij. Lotte heeft hem nog gelikt om zich vervolgens over haar andere pups te ontfermen. Heel bijzonder hoe een hond verder gaat met leven, maar zij heeft dit natuurlijk aan zien komen.

Joy and Devotion’s On My Way, hebben wij als naam aan deze pup meegegeven. Vandaag is Gerard hem gaan begraven bij Anubis in Almere, de dierenbegraafplaats waar ook onze andere overleden huisgenootjes begraven liggen. En wat prachtig Desiree en Heiko dat jullie er dan aan denken om nog een laatste aandenken te maken van dit lieve mannetje...

Gelukkig kunnen we zeggen dat het met de andere pups uitstekend gaat en dat ze groeien als kool.

Life goes on... en een nest pups is te bijzonder om niet verder te gaan met genieten... dus dat gaan we dan ook weer doen! En hoe leuk is het als Lotte post krijgt?


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page