top of page

Steun en toeverlaat

De geboorte van de puppy's was tevens de trouwdag van onze dochter. Normaal helpen Gerard of onze dochters vaak mee bij de geboorte van puppy's, maar voor deze dag had ik Els gevraagd mij te helpen. Sinds 40 jaar zijn we vriendinnen, maar een bevalling hadden we nog niet samen gedaan.

Vandaag kwam Els een kijkje nemen hoe het met haar "petepuppy's" gaat. Ze herkende ze niet meer terug, ze zijn dan ook behoorlijk veranderd. Alleen hun gewicht al is zeven á acht keer zo veel als op hun geboortedag. Els heeft ook geholpen bij het ontwormen van de puppy's, in het begin kwam ze een hand tekort, maar uiteindelijk ging het prima! Natuurlijk werd er ook heel wat afgeknuffeld, en niet alleen met de kleine hondjes...


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page