top of page

Buiten

Wat een heerlijk weer was het vandaag. Tijd om de buitenren in te wijden, een memorabel moment wat natuurlijk even gefilmd moest worden. De ren is een waar speelparadijs voor de puppy's, waardoor er ook voor de toekomstige eigenaren vanmiddag genoeg te zien was. Er werd heel wat geknuffeld, de ene pup werd nog liever, schattiger of stoerder gevonden dan de andere. Over anderhalve week is er meer bekend over wie welke pup tot zijn familie mag gaan rekenen, maar de gezinnen die nu op bezoek komen mogen wel aangeven welke pup(s) hen aanspreekt/aanspreken. Het is en blijft lastig om dé pup eruit te halen. Het is een momentopname en wat je ziet kan op een ander moment weer anders zijn. Er werd dus heel wat gewikt en gewogen, overwogen en heroverwogen vanmiddag.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page