top of page

wanneer er 2 vechten om een been...

In dit geval ging de derde er niet mee heen, Max was slim, die gaf hem niet af. Het was geen been maar een stuk gedroogde zalmhuid. Ondanks dat dit zich afspeelde voor de poetsbeurt en het daardoor wel een beetje smoezelig oogt in de ren, is het evengoed toch leuk om even te zien denk ik? En ja 's ochtends is de ren niet meer vlekkeloos schoon...

Later op de dag hebben we Quinn uitgezwaaid, nadat de pups eerst toonden hoeveel lol je kunt hebben met een krant. Telkens als je kijkt bij de puppy's is er wel iets leuks te zien. Zo zat er vanmorgen opeens een varken in de waterbak, wie dat gepresteerd had, dat weten we niet...


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page