top of page

Dag Max

Morgen is het 10 weken geleden dat Lotte haar prachtige puppy's op de wereld zette. We hebben hen mogen volgen en verzorgen, voeden en liefhebben. Wat hebben we genoten van alle vertederende momenten, die ondanks wat het dagboek laat zien, lang niet altijd op beeld zijn vastgelegd, maar wel een onuitwisbare indruk in ons hart hebben achtergelaten. Vandaag was het Max' beurt om met zijn nieuwe familie mee te gaan. Vincent, Erna, Jonas, Aaron en Tirza heel veel plezier met jullie lieve Max!

Met het afscheid van Max sluiten we ook het dagboek. We wensen alle pups en hun baasjes een geweldig, liefdevol leven samen!

Gerard en Karin


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page