top of page

even voorstellen...

Alle puppygezinnen weten nu welke puppy binnenkort bij hun zal komen wonen. Toeval bestaat niet, elk gezin heeft heel goed naar hun gevoel geluisterd en goed aangevoeld welke pup bij hun past. De resultaten van de puppytest sloten naadloos aan op hetgeen een ieder als wens had uitgesproken. Nog een paar dagen mogen wij genieten van deze heerlijke puppy's. Daarna trekken ze de wijde wereld in om met hun eigen familie mooie avonturen te gaan beleven. Wat vanmiddag nog niet lukte, ging na een slaapje een stuk beter. Pasfoto's maken met slaperige oogjes lukt niet goed, maar deze lijken best goed gelukt. Mogen we even aan u voorstellen: Boyke (Joy and Devotion's Pole Star) en Djiba (Joy and Devotion's Personal Coach), de reutjes staan weer boven aan. Daarna volgen de meisjes: Daantje (Personal Note), Fleur (Positive Vibe), Jedy (Pep Talk), LouLou (Pretty Perfect) en Senna (Personal Gift). De laatste foto is Jedy met één van haar nieuwe baasjes... voor elkaar bestemd...


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page