top of page

4 weken

Het is bijna niet te bevatten dat de puppy's vandaag al weer vier weken oud zijn. De tijd vliegt en alle ontwikkelingen volgen elkaar in razend snel tempo op. Sinds enkele dagen staat er buiten een grote ren op de puppy's te wachten. Vandaag en de komende dagen is het echter te heet om ze kennis te late maken met hun nieuwe speelterrein. Het is niet zo dat de puppy's niet tevreden meer zijn in de werpkist, tussen de maaltijden en de korte speelmomenten door slapen ze nog steeds heel erg veel. Het eten is sinds vandaag opgebouwd naar drie maaltijden per dag. Ook drinken ze nog zeker 6 á 8 keer bij Lotte. Het zal jullie denk ik niet verbazen dat de meesten de drie kilo inmiddels gepasseerd zijn?


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page