top of page

verhuisd

Ondanks, of misschien wel dankzij, de hitte hebben we de puppy's verhuisd. We merkten dat ze onrustig waren en veel hijgden in de werpkist. In het nieuwe verblijf liggen ze heel graag op de koele tegelvloer en wordt er weer geslapen. Wanneer ze wakker worden zetten we ze gauw op de bak met korrels en een groot aantal pups lijkt dit al te snappen. Ze lopen naar de bak en doen daar hun plasje of hoopje. De bench is al verkend, maar de puppy's geven op dit moment de voorkeur aan de koele tegels boven de zachte fleecedeken in de bench. Vandaag zijn de puppy's ook voor de tweede keer ontwormd en zijn alle nageltjes weer geknipt. Ook kregen de pups allemaal een uniek halsbandje.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page