top of page

gechipt en getuned...

Het was een belangrijke dag vandaag; de chipper kwam op bezoek en voorzag elke pup van een unieke chip waardoor ze voor altijd herkenbaar zijn. Met het groene "doosje" controleert de chipper of de chip daadwerkelijk werkt. Ook werd er wangslijmvlies afgenomen om te kunnen onderzoeken of de door ons opgegeven vader en moeder wel daadwerkelijk de ouders van deze puppy's zijn. Wij weten dat natuurlijk best, maar het is goed om dat straks ook op de stamboom te hebben staan.

Hieronder de officiële stamboomnamen van de pups, met daarachter de kleur van hun bandje.

Joy and Devotion's: -Quite Impressive (blauw), -Quasi Nonchalant (turquoise streepjes), Quite Remarkable (groen), -Quality Time (groen met roze stipjes), -Quite Clever (roze), -Quid Pro Quo (roze blokjes), -Queen of Soul (citroen), -Quickstep (oranje driehoekjes) en -Quite Right (meloen).

Aan het begin van de avond werden de puppy's nog verwend met een gekookt eitje. Dat was een echte lekkernij voor ze.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page