top of page

dierenarts

Tijdens de controle bij de dierenarts zijn alle puppy's gezond verklaard. Ze kregen een grondige lichamelijke inspectie, waarna er een beetje bloed werd afgenomen om te onderzoeken of de puppy's al een enting nodig hadden, of dat ze nog voldoende beschermd waren vanuit de moeder. Dit heet titeren. Op deze manier worden de puppy's op maat geënt, en pas wanneer ze er aan toe zijn. Tijdens het bloed prikken werden de puppy's afgeleid met een tube kaas. Op deze manier merken ze niks van het bloedprikken en is het zo voorbij. Alle pups bleken nog te beschikken over een hoge waarde van de Parvo, maar de HCC en Distemper waren al zover verdwenen dat we ze daarvoor een enting hebben laten geven. Over drie weken moeten de puppy's opnieuw getiterd worden om te kijken of deze enting is aangeslagen en hoe hoog op dat moment de Parvo nog staat.

De autoritjes gingen prima, dat gaan we de komende dagen nog wel een paar keer herhalen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page