top of page

laatste dagje samen....

Morgen gaan er drie puppy's het nest verruilen voor hun nieuwe thuis. Vanavond werden de puppy's nog even verwend met een hardgekookt eitje. Ik dacht dat nog even te kunnen filmen, maar de eitjes waren in no-time weg. Mama Lotte wilde ook nog even bij de puppy's. Ze kreeg weer haar operatieshirt aan, maar de puppy's zijn te slim, ze kruipen bij de achterbenen met hun koppie naar binnen en kunnen zo toch drinken. Dan het shirt maar uit en alle puppy's nog een slokje drinken. Lotte gaf wat van haar eten op voor haar pups. Het lijkt heel vies, maar ze eten dat razend snel op. Lotte is een super moedertje voor haar kindjes. Ze kan alles van ze hebben, maar aan het einde van het filmpje vroeg ze wel aan Gerard of ze uit de ren mocht. Tsja, 9 van die kotertjes van 7 en een halve week oud, is misschien ook wat veel voor één mama...


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page