top of page

leegloop...

Wanneer we nu in de ren kijken zien we nog maar drie puppy's. Huxley, Kaat en onze Milou mogen nog een paar dagen samen spelen, eten en slapen alvorens ook zij ieder hun eigen leventje gaan leven.

Vandaag gingen Sara, Vito en Nous hen voor. Papa Fedor werd enorm verwend door Senn, die speciaal een knuffel met een T-shirt met een foto van hemzelf en zijn grote vriend, had laten maken voor Fedor. Vanmiddag werden de honden ook nog getrakteerd op een hele tas vol lekkernijen. Over Fleur, Cato en Padelle hebben we al positieve berichten ontvangen. Hun eerste uren en nacht in hun nieuwe huis werden mooi beschreven. Wij vinden het enig om te lezen over hun ontdekkingen en kleine puppystreekjes.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page